Wat is een tuinmeubel loungeset?

Tuinset

Wat is het voordeel van loungesets voor buiten?

Longe sets bestaan ​​uit verschillende losse elementen zoals fauteuils, hoekmodules en krukken. Daarom kunnen de individuele buitenmeubelelementen naar gelang uw wensen, de gelegenheid en de beschikbare ruimte op het balkon, terras of tuin anders worden aangevuld, verkleind en anders ingedeeld.

Voor een klein balkon kun je z. B. Koop 2 fauteuils en een kruk. Voor een groot terras kan een loungeset bestaande uit meerdere middendelen, hoekmodules en voetsteunen (krukken) ideaal zijn, die zo op het terras geplaatst kunnen worden dat deze perfect past. Of je nu meerdere 2-zitsbanken, een 4-zitsbank of een 9-zitsbank op het terras nodig hebt – dat is geen probleem met tuinloungesets. Loungesets kunnen ook naar behoefte in de tuin worden verdeeld en samengesteld.

In vergelijking met de gebruikelijke 2- of 3-zits balkonbanken biedt een tuinset lounge maximale vrijheid voor individueel gebruik. Waarom loungemeubels voor in de tuin?

Wie het comfort en de vormgeving van hoogwaardige loungemeubels in de woonkamer in huis gewend is, wil het hoge zitcomfort en het exclusieve design graag in de tuin, op het balkon of terras gebruiken. Het probleem: Lounge tuinmeubelen moeten weerbestendig, vochtafstotend en beschermd zijn tegen weersinvloeden en vuil. Om het probleem op te lossen, gebruiken veel meubelwebshops en meubelfabrikanten rotan, polyrattan, teak, roestvrij staal, plastic en andere materialen. Omdat rotan, polyrattan, teak, RVS en kunststof te hard zijn om comfortabel te zitten, worden bij de buitenfauteuils, tuinstoelen, tuinbanken en buitenbanken kussens geleverd, die na gebruik en bij regen weer veilig opgeborgen moeten worden. Een veelvoorkomend nadeel van de oplossing: de kussens zijn niet comfortabel genoeg en moeten apart worden opgeborgen. Een klassiek design – zoals bij indoor lounge meubelen – is moeilijk te realiseren bij rotan meubelen.

Wat is een tuinmeubel loungeset?
Schuiven naar boven